Beskrivning

Trolsk som pärlan

Virginia Andrews

Inbunden bok med skyddsomslag. Den är begagnad men i mycket gott skick.

Utgiven av Forum 1996.
Första svenska utgåva
ISBN 9137110497

Ödet svepte bort Ruby från det enkla livet i Louisianas träskmarker men hennes nya rika liv är mer fyllt av svek än av lycka. Även om hon njuter av att få vara tillsammans med fadern som hon ju inte känt tidigare och trivs i det fantastiska huset i New Orleans, gäller det att vara på sin vakt mot fienden. Styvmodern Daphne drar sig inte för att baktala Ruby och hennes simpla uppväxt. Och tvillingsystern Gisselle, som efter en bilolycka sitter i rullstol, är inte heller världens gulligaste flicka. Hon tar gärna tillfället i akt att skylla egna tokigheter på den snälla och naiva Ruby.

De två systrarna skickas för sitt avslutande skolår till en ytterst förnäm privatskola, Greenwood, och Ruby hoppas få lugn och ro för Daphne. Ingenting blir dock som hon trott: föreståndarinnan visar sig vara ett riktigt hår av hin som inte har något till övers för flickor som Ruby.

Och Gisselle lever rövare och lyckas hela tiden lägga skulden på Ruby. Dessutom känns det ganska tröstlöst att endast få ha brevkontakt med pojkvännen Beau och halvbrodern Paul. Och när sedan olyckan drabbar Ruby flerfalt vill det till att hon samlar all sin styrka för att kunna klara sig. Nu handlar det om att återkräva sitt hem, sin framtid och den lycka hon en gång ägde. Virginia Andrews efterlevande fortsätter att låta en anonym skribent sätta samman berättelser i författarinnans stil.

Trolsk som pärlan är den direkta fortsättningen på Röd som rubinen och är troligen efterlängtad!

Format: 23,5x16x3 cm. 332 sidor.

Jag samfraktar gärna och reducerar fraktkostnaden efter att alla auktioner du bjuder på är avslutade.

If you live outside the EU, please send me a message and I will let you know the shipping cost to your country.

Objektsnr 630476145

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 14:34

Trolsk som pärlan av Virginia Andrews

Slutpris

|

9 kr

Auktionen är avslutad

Soffi_80 vann auktionen

Bengan551

Borlänge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

531 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?