Beskrivning

1:a utgåvan. 247 sid, utgiven 1992. Förlag: Norstedts. Skyddsomslag med lätta bruksspår (framtill:1 mini-reva nedtill & ett par ytliga mindre märken. Baktill: liten rest efter prislapp nedtill. Fint skyddsomslag i övrigt). Boken i sig är i nära nyskick: pärmarna med minimala bruksspår. Ryggen är i ett perfekt skick, inlagan i toppskick, verkar oläst.

Handling:

I handlingens centrum står Juha, som har en finländsk mamma och en svensk pappa och en lillasyster. Juhas bäste vän är den utstötta flickan Jenny, som han bor granne med - men de umgås mest i smyg utanför skolan. I skolan vill Juha helst av allt bli accepterad av de tuffa grabbarna och bli en i gänget. Men det är inte särskilt lätt.

I skolan är Juha även klassens clown, och på rasterna och under roliga timmen drar han ofta roliga historier, spelar upp sketcher eller sjunger smått humoristiska sånger - allt till lärarinnans förtret. Juha trivs egentligen inte i rollen som klassens clown, men han spelar den ändå bara för att känna sig accepterad av de andra barnen i klassen.

Se våra andra varor - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto + 5 kr pack tillkommer. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. 5 kr pack tillkommer. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektnr 634646868

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 30 jun 19:49

EN KOMIKERS UPPVÄXT 1992 1:A UTG GARDELL HUMOR BIOGRAFI BERÄTTARE SVERIGE PRIS

Pris

79 kr

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

776 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?