Beskrivning

Bra Böcker
499 sidor

Innehåll: Samfrakt gäller:

Elvaårige Bobby Garfield växer upp med sin ensamstående mamma Liz i en småstad i New England. Hans far, en spelare, dog när Bobby var fem. Liz hyr ut övervåningen till en äldre man, Ted, som "anställer" Bobby för att läsa tidningen för honom och hålla utkik efter "low men", mystiska skurkar som är honom på spåren. Bobby misstänker att Ted har ett sjätte sinne och att FBI vill ha honom i sin tjänst.

När Liz i ett karriärförsök följer med sin chef på en mäklarmässa agerar Ted barnvakt. Han och Bobby beger sig in till stan för att spela på en boxningsmatch och undkommer med nöd och näppe några "low men". Ted vinner och tänker använda pengarna till att fly från platsen.

Bobbys flickvän Carol misshandlas av en pojke och Liz våldtas av sin chef. När Liz kommer hem ser hon Ted trösta Carol och missuppfattar situationen och anklagar honom för att förgripa sig på barn. Hon ser en efterlysning och tipsar Teds förföljare. Bobby inkasserar Teds vinst, men Ted infångas och förs bort för att aldrig mer ses. Bobby förlåter sin mor och de två flyttar från stan.

Objektsnr 629648476

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 15:06

Inbunden - Stephen King - Hjärtan i Atlantis - Nyskick - 2002

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

460411

VÄSTERÅS, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 333 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?