Beskrivning

Översatt av

I SKULPTØRENS VERDEN er hovedpersonen, Anders Bergman, billedhugger med en retsbevidsthed, der er dybt krænket over de alt for milde domme, som bliver afsagt i sager med alvorlig personkriminalitet. Han vælger at tage sagen i egen hånd. I en stor gammel hangar på Mols åbner han et skulptur- og oplevelsescenter, og i løbet af en årrække befolker han centeret med skulpturer, der i hans bevidsthed eksisterer som “de næsten levende”.

Hans kone føler stærkt med de voldsramte muslimske kvinder i landet, og sammen åbner de et krisecenter på en nedlagt naboejendom. Efter en annoncekampagne og en pressekonference strømmer de muslimske kvinder til centret, og en voldsom konfrontation mellem to vidt forskellige kulturer er uundgåelig.

I samme tidsrum bliver Israel mål for en regn af raketter affyret fra de arabiske nabolandes ørkenområder. Tusinder af israelere går om bord på en sværm af småbåde og sætter kursen mod Danmark, der som det eneste land under 2. verdenskrig gjorde en indsats for at redde deres jødiske medborgere.

Vesteuropas mange millioner muslimer lover dem en varm velkomst.

Velholdt paperback
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628345038

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

SKULPTØRENS VERDEN af Jørgen Misser

Pris

38 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?