Beskrivning

Översatt av

"Jeg er oberst i Folkets Befrielseshær. Jeg er partimedlem af syttende grad. Dette distrikt tilhører mig. Jeg har ansvaret for opdragelsen af folket, for at skaffe føde til de sultne, for offentlige arbejder, for renovation, bevogtning af fanger, kontrol med kulturelle aktiviteter, offentlig bustransport, for de fælles fødevarelagre. Og for udryddelse af skadedyr. Af enhver slags. Forstår De mig?"

Tibet. Straffefangerne fra den 404. arbejdsbrigade finder et hovedløst lig. Det udvikler sig hurtigt til en kompliceret politisk sag. De kinesiske myndigheder vil have løst sagen så hurtigt som muligt - der skal findes en skyldig inden den næste bus med amerikanske turister ankommer. De buddhistiske munke der er straffefanger i arbejdsbrigaden, nægter at arbejde før der er udført døderitualer over liget. Sikkerhedsstyrkerne ankommer og stiller deres maskingeværer op uden for arbejdslejren.

Den eneste der kan redde situationen, er den tidligere generalinspektør fra økonomiministeriet i Beijing Shan Tao Yun. I en korruptionssag kom han for tæt på justitsministeren, og nu sidder han som desillusioneret straffefange i Tibet. Alt afhænger af om Shan kan opklare mordet. Han er den eneste der kan forhindre en massakre på munkene i lejren.

Hæftet paperback og som ny
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 626393214

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

MANTRA af Eliot Pattison

Pris

75 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?