Beskrivning

NÄR STORMEN KOM av Rosamunde Pilcher, utgiven av Forum Bokförlag. Inbunden med skyddsomslag, 14*22 cm, 207 sidor. En vit etikett sitter över ett namn på pärmens insida, för övrigt i utmärkt skick.

När stormen kom är en av Rosamunde Pilchers mest älskade klassiker och som alltid med Pilcher är det Cornwall och hemligheter som står i centrum.

På sin dödsbädd berättar Rebeccas mamma för första gången om det förflutna. Om varför hon för alltid lämnade sin familj och den vackra lantegendomen i Cornwall. Rebecca bestämmer sig för att bege sig dit, och upptäcker ett fantastiskt hus, ljuvligt inbäddat i ett böljande landskap.
Men Rebecca hinner knappt sätta sin fot på Boscarva förrän hon inser att saker och ting inte står rätt till. Hennes morfar, den berömde konstnären Grenville Bayliss, välkomnar henne med öppna armar, men husets övriga gäster verkar överrumplade. Det visar sig vara en plats fylld av hemligheter, och innan Rebecca vet ordet av är hon en bricka i familjens intrigspel.

Vikt: 390 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628398753

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 14:20

NÄR STORMEN KOM av Rosamunde Pilcher

Pris

35 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

453 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?