Beskrivning

Ovanliga 1:a utg. 165 sid, utgiven 1966. Förlag: Bonniers. Omslag med lätta bruksspår (mini-stötmärke upptill fram & ett par mindre brytveck). Ryggen är i gott skick, inlagan i mycket gott skick.

Handling:

Med något av den behagfulla förfiningen hos de stora japanska målarna berättas här om en ung japans möte med kärleken. Den kultiverade unge Kikuji förälskar sig i tre kvinnor. Först i en ung flicka som han möter vid en teceremoni, sedan i sin döde fars älskarinna och sedan i dennas dotter.

Skidringen av Kikujis relationer till dessa tre är en utsökt psykologisk studie och tangerar det nät av traditioner, tabun och komplicerade associationer som man även en högt bildad och modern ung man vid det förgångna.

Författaren Yasunari Kawabata är en av de mest betydelsefulla av Japans moderna författare. Han är också en av de mest lästa och flera av hans böcker har blivit ytterst framgångsrika filmer.

Se våra andra varor - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto + 5 kr pack tillkommer. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. 5 kr pack tillkommer. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektsnr 627174624

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 18 mar 21:13

TUSEN TRANOR 1966 1:A UTG KAWABATA JAPAN TABU TRADITION DRAMA PRISVINNARE!

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

774 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?