Beskrivning

Slanbella av Klas Östergren

171 sid, tryckt år 1983. 1:a utg. Skyddsomslag i med smärre bruksspår (mindre brytveck, 1 cm reva nedtill bak, mini-reva upptill i ryggen & 1 cm reva nedtill på insidan av främre delen av omslaget). Boken i sig är i nära nyskick: pärmarna med minimala bruksspår. Ryggen är i ett mycket gott skick, inlagan likaså (lätt bruntonad) .

Handling:

Slangbella är ett möte med författaren Klas Östergren på ett helt nytt sätt. Författaren och journalisten Östergren har här lagt en mosaik av sina bästa stycken ur dags- och veckopressen. Han rör sig i skilda miljöer; från barndomens Essingen i Stockholm till barlivet i Paris. Skarpögt och kvickt tecknar han porträtt av människor han mött och av miljöer han sett och upplevt.

Denna bok är ett måste för Östergren-samlaren eller för den som vill avnjuta en välskriven roman (utav en av de "Aderton", i Svenska akademin, därtill).

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto + 5 kr pack tillkommer. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. 5 kr pack tillkommer. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektnr 622865421

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 13 feb 21:09

SKANGBELLA 1983 OVANLIGA 1:A UTG Toppex! KLAS ÖSTERGREN JOURNALISM ARTIKLAR REA

Såld för

59 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

774 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?