Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal skönlitterära äldre och mederna klassiker, klassiska barnböcker och en hel del fantasy, (bild 7-9).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - Boken "LIFTARENS GUIDE TILL GALAXEN" av Douglas Adams. Komplett, del 1-5. KULTKLASSIKER som sedan länge är SLUTSÅLD. Oläst/NYSKICK, något lätt utvändigt spår av hantering, (bild 4). Pocket. 880 sidor.
Dessutom i samma auktion - Filmen "LIFTARENS GUIDE TILL GALAXEN". Fodralet med några lättare spår av hantering, filmen i nyskick.

Svensk upplaga av The Hitchhiker's Guide to the Galaxy med alla fem böcker i en volym. Liftarens guide till galaxen /Restaurangen vid slutet av universum /Livet, universum och allting / Ajöss och tack för fisken / I stort sett menlös.

Det hela börjar med att Arthur Dent vaknar en morgon och får reda på att hans hus ska rivas - kommunen ska bygga en motorled. När han beklagar sig för sin kompis Ford Prefect, visar det sig att Prefect är en besökare från en annan planet och att problemet är mycket större än att Arthur plötsligt är på väg att bli bostadslös. Hela jorden ska utplånas av de fruktade Vogonerna för att ge plats åt en hypergalaktisk expressled.

Långt ute på kanten av det aldrig kartlagda bakvattnet till den gudsförgätna änden av västra spiralarmen av vår galax finns en liten gul sol som ingen någonsin tagit notis om.
På tre minuter går jorden under och den brittiske undersåten Arthur Dent är den ende överlevande. Tillsammans med utomjordingen Ford Prefect forslas han ut i rymden.


Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 632827670

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 22:37

BOK+FILM - Douglas Adams: LIFTARENS GUIDE TILL GALAXEN. Komplett 1-5.. Klassiker

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 985 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?