Beskrivning

Berghs
213 sidor

Innehåll: Samfrakt gäller:

Boken handlar, precis som den svenska titeln så skoningslöst avslöjar, om olösta gåtor i mänsklighetens historia; hur kunde en civilisation som inte ens uppfunnit hjulet bygga pyramider?

Hur kunde forntidens folk göra absolut korrekta kartor över delar av världen som inte ens var upptäckta? Varför ser en del grottmålningar ut att föreställa astronauter? Varför har mayaindianerna avbildat en människa i ett sprakande rymdskepp?

Det finns onekligen mycket i vår historia som inte går att förklara, och Erich Von Däniken sätter tänderna i många av de mest iögonfallande gåtorna och förklarar det helt enkelt med att - aliens måste ha gjort det.

Aliens måste ha hjälpt till att bygga pyramiderna. Aliens måste ha ritat kartor. Aliens vandrade jorden med oss och inspirerade till världens största religioner. Aliens!

Det må låta lite galet det här med aliens, men jag tycker att detta är betydligt mer spännande än någon historia jag någonsin läst hittills. Jag känner mig berövad av att jag inte fick veta dessa teorier medan jag gick i skolan. Jag fick lära mig att egypterna krafsade ihop sandramper uppför vilka de drog pyramidernas enorma stenblock med hjälp av rep. Jag menar, med tanke på att det är en vedertagen teori, trots att den också är helt galen, varför fick man inte höra lite om hur Erich Von Däniken tänker också?

Objektsnr 629716886

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 10:37

Inb. - Däniken - Olösta gåtor ur mänsklighetens förflutna - Mkt Bra skick - 1972

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

460411

VÄSTERÅS, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 333 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?