Beskrivning

Sandra Brown - Ödets avbild.
Tryckt 1990.
399 sidor.
Mycket spännande läsning!

"Flygplanskraschen var inte enbart en tragedi för TV-reporten Avery Daniels - den visade sig genom ett ödets nyck också vara ett utmärkt tillfälle för henne att klättra högre på karriärstegen. Men den gjorde henne också till huvudperson i ett drama fyllt av våldsam passion och livsfarlig åtrå...
Efter flygolyckan blir den svårt skadade Avery Daniels förväxlad med en annan passagerare, som dött i kraschen, den glamorösa och självupptagna Carole Rutledge. När Avery så småningom får tillbaka medvetandet efter omfattande plastikkirurgi har hon inte bara fått Caroles utseende, utan också hela hennes liv: en äkta man, Tate Rutledge, som är en berömd presidentkandidat, och släktingar tillhörande en mäktig Texas-dynasti.
Medan Avery ligger maktlös på sjukhuset gör hon en fasansfull upptäckt: Någon som står Tate nära planerar att mörda honom. För att rädda livet på mannen hon nu börjat älska måste Avery sätta andra människors liv på spel - och sitt eget."

---------------------------------------
Jag har en hel del grejer som ska säljas under 2024 pga flytt. Håll gärna koll på vad jag lägger ut på auktion framöver.
Hund finns inte längre i lägenheten, men det kan finnas spår av hund på det som kommer härifrån.
Om du vill köpa fler saker på en gång, så sampackar jag givetvis det.

Mycket nöje! :)

Objektsnr 630996675

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 16:46

Sandra Brown - Ödets avbild

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

Bakalugnt

Hallsberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

286 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?