Beskrivning

Sally Beauman - Lidelse och lögn
646 sidor.
Tryckt 1995.
Inga anmärkningar bortsett från att jag har skrivit mitt namn på första sidan.

Mycket spännande läsning!

"Vem är den vackra kvinnan med så påfallande utsökt klädsmak, som en frostkall januarimorgon skickar fyra paket till adresser i Paris, New York, Venedig och London? Hennes handling är inte fullt så oskyldig som det kan verka och kvinnan är inte heller den hon påstår sig vara.
Den desillusionerade pressfotografen Pascal Lamartines paket innehåller en parfymerad svart damhandske. I London öppnar reportern Gini Hunter sin försändelse och finner något mycket obehagligt och skrämmande. Bara några timmar senare ges Pascal och Gini, av den tidning Gini arbetar på, ett gemensamt uppdrag som det är svårt att tacka nej till. En story som luktar skandal. Det cirkulerar en del rykten om USA:s ambassadör i England. Gini och Pascal - som inte har träffats sedan flera år tidigare, när Gini var mycket ung, hade en kort och dramatisk kärslekshistoria i krigets Beirut - drivs in i en historia med förbluffande många bottnar, död och skenbara upplösningar, och där ingenting är vad det tycks vara. Deras farliga uppdrag visar sig också gripa in i deras egna liv.

Efter debuten med Destiny (1988) och bok nummer två, Mörk ängel (1991), som båda har blivit bästsäljare på över tjugo språk, återkommer Sally Beauman nu med en tegelstensroman i thrillerton som spänner över två decennier och målar upp en rad fängslande människoöden. En läsupplevelse fylld av spänning, överraskande kopplingar, lidelse och lögn."

---------------------------------------
Jag har en hel del grejer som ska säljas under 2024 pga flytt. Håll gärna koll på vad jag lägger ut på auktion framöver.
Hund finns inte längre i lägenheten, men det kan finnas spår av hund på det som kommer härifrån.
Om du vill köpa fler saker på en gång, så sampackar jag givetvis det.

Mycket nöje! :)

Objektsnr 630996636

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 16:46

Sally Beauman - Lidelse och lögn

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

Bakalugnt

Hallsberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

286 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?