Beskrivning

Den första fristående delen i thrillerduons andra serie. (Den andra delarna heter "Dockliv - grå melankoli" och "Otid - vit melankoli".) Författarna är mästare på mörker, misär och kriminalitet. Mycket läsvärd för dig som gillar psykologisk thriller!

Boken är i inbunden utgåva och i nära nyskick. Kan tas till Växjö. Katt finns i hemmet men har inte varit i direktkontakt. Se gärna mina andra annonser. Självklart samfraktar jag!

Baksidestext:
"En självmordsvåg sköljer över Sverige. Runt om i landet tar unga människor livet av sig på de mest makabra sätt. Det de har gemensamt är ett djupt intresse för enmansbandet Hunger. Hunger lever sitt liv någonstans i samhällets periferi. Tillbringar dagarna i sin nedgångna lägenhet med att skriva, ordna konserter och skapa sin märkliga och skoningslösa musik. Tillförordnade kriminalkommissarien Jens Hurtig utreder de brutala, sorgliga och förbryllande självmorden. I de dödas ägo har man funnit gamla kassettband, hemmainspelade blandband från mitten av 80-talet, som alla visar sig ha tillhört en Aiman Chernikova. Vad har hon med de döda ungdomarna att göra?

Glaskroppar handlar om de mest extrema följderna av kreativt skapande, om vad höga ambitioner och drömmen om det stora genombrottet kan göra med människor. I musikerns, konstnärens och författarens arbete är gränsen mellan fantasi och verklighet tunn och skör."

Objektsnr 630193412

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 19:42

Erik AxlSund: Glaskroppar - svart melankoli

Pris

50 kr

LillaAskelid

Jönköping, Sverige

5.0

LillaAskelid

Verifierad

Toppsäljare

123 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?