Beskrivning

Översatt av

En fængslende psykologisk spændingsroman af den prisvindende forfatter Laura Lippman.

Eliza Benedict lever et komfortabelt liv sammen med sin succesfulde mand og deres to børn, men en dag modtager hun et brev, der truer hele hendes eksistens.

Manden der kidnappede og voldtog hende tyve år tidligere har set hendes billede i en avis. ”Jeg vil altid ku’ genkende dig,” skriver han fra sin celle på dødsgangen. Han vil gerne snakke med hende, og Eliza ser nu sin verden bryde sammen i lyset af sladderbladsjounalistik og uønsket berømthed.

Der ligger dog langt mere bag historien om Eliza og manden, der tyve år tidligere kidnappede hende og stjal hendes barndom. Pludselig dukker fortrængte spørgsmål op, og Eliza må atter engang gennemleve de frygtelige minder. Hvorfor lod han hende leve, når han slog sine andre ofre ihjel?

Nogle mennesker mener at Eliza slet ikke var noget offer, men snarere en aktiv medsammensvoren. Hvad var det præcis der skete dengang? Og hvorfor tager han kontakt til hende nu? Vil han tilstå og dermed opnå syndsforladelse? Eller er det et spil for at vise, at hun aldrig bliver fri af hans greb?

Lippmans roman er frit baseret på en virkelig forbrydelse, og det kan man fornemme – historien om en jæger og hans bytte er både ondskabsfuld og følsom.

Hæftet paperback og som ny
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 627814794

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

JEG VIL ALTID KU' GENKENDE DIG... af Laura Lippman

Pris

54 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?