Beskrivning

Översatt av

Det er den varmeste sommer i mands minde. Men det er ikke den eneste grund til at den tørlagte alkoholiker og sælger Billy Sweeney er parat til at begå mord. Hans teenagedatter Maeve er blevet slået ned ved et røveri på den tankstation, hvor hun arbejder efter skoletid, og ligger bevidstløs på ottende uge. Én af voldsmændene er endnu på fri fod og Billy Sweeney vil tage retfærdigheden i egen hånd. Dyret skal dø.

Foran ligger 14 hede, absurde og voldshærgede dage, der vender rundt på offer- og bøddelrollerne og bringer Billy og læseren på en lidelsesfuld tour de force gennem voldens og herredømmets anatomi.

"Sælgeren" er halvt psykologisk thriller, halvt sædeskildring fra det moderne Irland, hvor skilsmisser, delebørn, supermarkeder og parabolantenner efterhånden har indlejret sig i det traditionelle bagland af patriarkalsk katolicisme, myteladet patriotisme og alkoholiseret patos.

" Sælgeren er en rigtig irsk historie med sprut, katolicisme og truslen om republikanske nakkeskud." - KIM SKOTTE, POLITIKEN

"- ikke for sarte sjæle, bogen er i det hele taget bloddryppende, og moralen i hvert fald den offentlige får bestemt ikke sit. Til gengæld er der en anden morale, som jeg ikke vil fortælle her, da bogen også skal læses, for det fortjener den." - LARS BONNEVIE, WEEKENDAVISEN

Særdeles velholdt paperback
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628311331

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

SÆLGEREN af Joseph O'Connor

Pris

47 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?