Beskrivning

Skick: Bra

Baksidestext:

Femton år efter Vietnamkrigets slut återförenas fyra veteraner som tillhört samma pluton i Washington, där monumentet över de stupade ska avtäckas. De har alla läst eller hört talas om en serie vidriga mord som begåtts i Sydostasien. På offrens stympade kroppar har mördaren varje gång lämnat sitt vistkort - ett spelkort med namnet "KOKO" skrivet för hand.

De fyra stridskamraterna vet vad namnet "Koko" innebär. Med fruktansvärd visshet inser de att morden begåtts av någon ur deras egen pluton. Och de beslutar sig för att bege sig tillnnaka till Asien, inte för att fånga mördaren utan för att rädda honom. Deras färd och sökande blir en resa som leder dem och läsaren inte bara till ett myllrande, stinkande och färgsprunkande Asien utan oxå djupt in i det mänskliga psykets mörkaste avgrunder och tillbaka till Vietnamkrigets outhärdliga plåga.

Koko är inte någon ordinär thriller. Den är en roman i thrillerdräkt; en oförglömlig, skakade och mänskligt skildring av människors förnedring, grymhet och godhet

Objektnr 620088882

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 12 feb 19:16

Koko - Peter Straub

Pris

25 kr
Annonsen är avslutad

MartinX5

Solna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

138 omdömen