Beskrivning

GUMMI-TARZAN + ALBERT I KALLEBY

av Ole Lund Kirkegaard

Tiden förlag 1984 och 1999.

Svensk text av Karin Naumann.

2 kartonnage i gott skick, mindre bruksspår och en överstruket namn.

GUMMI-TARZAN heter egentligen Ivan Olsen. Ivan är ganska liten och inte särskilt vacker. Han är inte ett dugg stark och kan inte spöa upp nån. I stället får Ivan Olsen en massa stryk själv - och ibland häller killarna vatten i byxorna på honom. ... En berättelse full av humor om en liten vanlig kille som en dag inte alls är så vanlig. Att läsa högt eller läsa-själv för nybörjare.

Mästare i bus!
tidig morgon vaknar hela byn av ett fruktansvärt skrik: Lille Albert är född, och aldrig blir byn sig lik igen...

Albert är den fulaste och busigaste killen i hela Kalleby. Men han är kul också! Och vilka stordåd han utför: Han gillrar en tösfälla, lurar en ficktjuv, avslöjar den itusågade damen och sänder tre banditer till väders i en luftballong! Förutom att palla skomakarns päron eller riva hans hönshus...

Ole Lund Kirkegaard, död 1979, var dansk lärare. Han skrev böcker med drastisk humor för barn och illustrerade dem själv. Han skildrar ofta den svages kamp i den starkares värld, där den svage klarar sig tack vare sin påhittighet. Kirkegaard är en av de mest populära författarna av roliga böcker för barn t ex Gummi-Tarzan, Gusten Grodslukare och Robban och alla de andra polarna.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 574249602

Visningar 426

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GUMMI-TARZAN + ALBERT I KALLEBY Ole Lund Kirkegaard

Pris

330 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 178 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?