Beskrivning

Pascale Vallin Johansson Amargitrilogin. Titlarna är: Kamp, Flykt, Dömd.

Mycket fint skick.

Serien finns inte längre att köpa i butik.

OBSERVERA:

* Vårt hem är rökfritt.

* Alla bud är bindande.

* Vi samfraktar gärna.

* Betalning ska ske inom tre arbetsdagar.

* Vi skickar med Schenker som är spårbart och med PostNords frimärken.

* Vi kan tyvärr inte ta ansvar förs paketet efter inlämning till fraktbolaget.

Bokbeskrivning: Det finns ingen rättvisa, det inser Amir, Lo och Vidar så snart de kommit som fosterbarn till gården Himmelsfrid. Gården är allt annat än himmelslik; barnen bevakas hela tiden och straffas så fort de gör minsta lilla fel. Där härskar Gunvor, eller fostermor, som hon vill kallas. Hennes uppgift är att göra folk av barn till dömda mördare.Amir, Lo och Vidar tror alla tre att deras mammor är oskyldigt dömda, och tillsammans tänker de ta reda på sanningen. Frågan är bara hur de ska ta sig över muren med elstängsel som omringar Himmelsfrid. Kan de få hjälp av dolda krafter? Och vågar de verkligen lita på varandra?Dömd är den första delen i Amargitrilogin, en spännande och magisk berättelse om kampen för frihet.

Bokbeskrivning: Lo, Amir och Vidar är på flykt från mardrömstillvaron på fosterhemmet Himmelsfrid. De tar sig till Stockholm för att hitta sina mammor och befria dem från deras fängelsestraff. Men vem är egentligen den där Mästaren som verkar ligga bakom allt som sker? Och vad är det för ödestavlor som hen letar efter? Snart förstår barnen att de är del av något mycket större. Nu handlar det inte längre bara om att rädda deras mammor - det handlar om att rädda världen!Flykt är den andra delen i Amargitrilogin, ett magiskt och spännande äventyr om kampen för frihet.

Bokbeskrivning: Lo, Amir och Vidar har förstått att deras öden är sammanflätade - tillsammans kan de besegra Mästaren och rädda världen. Nu jagas de av alla: polisen, fosterföräldrarna och Mästarens hantlangare. Barnen flyr för livet, rakt in i skogen. Iskyrkan har just rasat ner i älven och spolats iväg. Kommer de någonsin att kunna bli änglar igen? För hur ska de annars kunna besegra Mästaren? Tiden är knapp - före vårdagjämningen måste den avgörande striden stå.Kamp är den avslutande delen i Amargitrilogin, ett magiskt och spännande äventyr om kampen för frihet, som inleddes med Dömd och Flykt.

Objektnr 633634414

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:18

Pascale Vallin Johansson Amargitrilogin, Kamp, Flykt, Dömd

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Slutar om

rosablått

Kungsbacka, Sverige

5.0

rosablått

Verifierad

Toppsäljare

2 372 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?