Beskrivning

Första boken i serien Dagbok för alla mina fans.

Detta är en läst pocket så en tydlig hundöra syns på pärmens baksida i nedre hörnet och lite böjd frampärm m.m som pockets kan bli. Förvånansvärt bra skick ändå!

Lägger ut den och tror att den kan uppskattas av någon som kanske inte är så glad i läsning (lagom med bilder. Varje nytt datum kan räknas som "nytt kapitel" eller så läser man alla dagar som hör ihop till en händelse. Passar därför bra om en har ett inbyggt motstånd till kapitelböcker. Det är s.a.s ett belönande upplägg att varje rubrik erbjuder något skoj eller något som kittlar lusten att läsa mera.

Synd om den inte blir mera läst.
Vi tog Gregg till oss med tanken att hellre läsa något än inte alls och upptäckte att balansen mellan text och bild ändå kamouflerar texten så pass bra att den inte upplevs som en typisk textbok och ändå är det mera text och ordförråd (mammans språk t.ex :D) än i kapten kalsong.
Det är en fördel att det är en pocketbok då den inte är lika tung som en inbunden bok att orka hålla och läsa om nu ditt barn skulle komma på att vikt skulle vara en ursäkt för att inte läsa... jag och barnet har turats om att läsa varannan dag i dagboken. Den visade sig även funka som högläsningsbok...

Förutom pärmen är sidorna i bra skick och ej vikta. Böckerna i serien ger många uppslag för samtal ;). Känsliga familjer varnas för speciell humor. Läs bild 2.

Jag kommer lägga upp fler Gregg böcker och kan samfrakta.

Objektsnr 630348146

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 23:24

Pocketbok. Greggs Bravader. Jeff Kinney

Slutpris

|

5 kr

Auktionen är avslutad

E-liSaf vann auktionen

mikopi

Sollentuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

139 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?