Beskrivning

Andra upplagan av Ruby Fergusons verk "Jill rider igen" från 1965. En klassisk hästbok för alla hästälskande ungdomar. Passar även speciellt bra som inredningsdetalj eller varför inte som nostalgiobjekt?

Boken är i välanvänt skick men kanske inte så konstigt med tanke på sin ålder. Fläckar och slitage på den hårda pärmen förekommer, speciellt på kanterna. På något ställe inne i boken kan man skymta bindningen och några sidor har delvis lossnat längst ner (se bild 9 & 10). På första uppslaget finns en namnteckning i blyerts och rött. Sidorna har också blivit mycket gulnade under årens lopp. Zooma gärna in på bilderna för att själv avgöra skicket på objektet.

Antal sidor: 146
Mått: 19,3*13,3 cm

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 628386262

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 10:48

Jill rider igen av Ruby Ferguson, 1965, Rabén & Sjögren, häst, bok

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?