Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker på temat FANTASY - Översiktsverk/biografier/genomgångar/de aktuella titlarna, (bl a dessa, (bild 8), och av dem ett par objekt relaterade till LEWIS CARROLL, (bild 9).
Jag SAMFRAKTAR.

Jag säjer, (i olika auktioner), ett par böcker av LEWIS CARROLL, (bild 9).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - Den ovanliga, ganska okända boken "SYLVIE OCH BRUNO" av Lewis Carroll. Illustrerad av Harry Furniss. Oläst/NYSKICK. Inbunden. 462 sidor.

Lewis Carroll är berömd som författare till Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet. För första gången finns nu författarens sista verk Sylvie och Bruno (1889-1893) översatt till svenska. Romanen kretsar kring de sagolika syskonen Sylvie och Bruno och deras möten med sällsamma karaktärer i drömlika världar. Här finns de för Carroll så typiska nonsensdikterna och hejdlösa eskapaderna, men också eftertänksamma och lärorika utflykter inom många ämnen. Romanen är rikligt illustrerad med originalteckningar av Harry Furniss och omslagsbild av Naomi Nowak. Sylvie och Bruno är en bok för drömmare i alla åldrar som kan tänka sig att älvor finns på riktigt.



Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektsnr 631042900

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 22:10

Lewis Carroll: SYLVIE OCH BRUNO. Illustrerad av Harry Furniss. Oläst. OVANLIG

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 964 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?