Beskrivning

KLASSRESAN av Moni Nilsson-Brännström, utgiven av Natur och Kultur. 14*21,5 cm, 157 sidor, i mycket fint skick. Läsålder 9-12 år.

Det är vår och klass 6B ska splittras till hösten. Men en sista resa ska klassen göra tillsammans. De ska bara vara borta i tre dagar, men på tre dagar kan mycket hända. För på tre dagar hinner man nämligen bli kär och få sin första kyss, på tre dagar kan man bli oerhört ledsen och vansinnigt glad, få en dröm uppfylld eller krossad.

I Klassresan får vi bland annat träffa Malin, Marcus, Linda, Edvin, Hamid, My, Annika och Rasmus. De och alla de andra i klassen kommer nog aldrig att glömma de där tre vårdagarna på vandrarhemmet vid ån. Det var under de där dagarna som många av dem nästan blev vuxna. Det var under de där dagarna som så mycket hände.

Vikt: 310 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628537055

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 22:59

KLASSRESAN av Moni Nilsson-Brännström

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

455 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?