Beskrivning

Spännande bok av Jan De Leeuw

Kort katalogtext:
Hallgerd föddes högt upp i den kalla Norden, i ett snöfyllt landskap där kungar kämpade sinsemellan om makten. Det var ett ogästvänligt land, för både män och kvinnor. Men Hallgerd hade det trots allt bra, hon var nämligen dotter till en irländsk kung. Men hennes styvmor däremot, ansåg att Hallgerd var en trollpacka som hade förmågan att förhäxa människor.En kall vinternatt var katastrofen ett faktum. Hallgerd förlorade allt hon hade kärt i ett enda slag.
Asmund, hennes fars fiende, dödade hennes familj i ett bakhåll. Ingen vet att Hallgerd överlevde anfallet eller att hon såg mördaren. Efter den natten har hon bara en sak i tankarna: hämnd. Ingenting kan stoppa henne. Men sedan träffar hon Magnus. Han ger henne möjligheten att börja ett nytt liv. Kan Hallgerd få sin hämnd?
Jan de Leeuw är författaren bakom Röd snö. Det är en barsk och gripande berättelse om en spännande tid där familjen, hedern, blodsfejder och den vilda naturen bestämde människans öde. Jan de Leeuw har skrivit åtskilliga romaner på nederländska. Röd snö är den första som har översatts till svenska.

319 sidor danskt band
för unga vuxna

Objektsnr 321752300

Visningar 2 749

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Röd snö av Jan De Leeuw

Pris

149 kr

Annonsen är borttagen

sfof

Tandsbyn, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

847 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?