Beskrivning

”I dag fyller min egen lilla guldsmed femtio år, säger Barbro Palm i sitt hyllningstal till Muhammed Karat. Den som bakar den godaste tårtan till dig, mitt russin, vinner 8 000 kronor, fortsätter hon och pekar på de tre tävlande sockerbagarna. Bagarna sliter med sina tårtor, men några av dem uppför sig rätt underligt. Särskilt en...
När ljuset slocknar och Barbro Palm skriker att hennes glittrande diamant är försvunnen, inser Lasse och Maja att det återigen är dags för ett nytt fall.”
Fint skick. Inskription på försättsbladet.
Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo ger sig i kast med äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, hädanefter alltid i färg, eldar förstås på ytterligare.
Böckerna om LasseMajas detektivbyrå toppar ständigt boklistorna och tar emot pris efter pris. De är dessutom de mest utlånade titlarna på biblioteken.
"Lättläst, men inte lättlöst!" har varit författarens paroll från start. Det betyder ett enkelt och rakt språk, men en välplanerad och klurig intrig. Detta, parat med det vitala samspelet med alla de roliga och skruvade bilderna, gör varje bok i serien till ett oemotståndligt läsäventyr.
Dessa deckare är tämligen lättlästa, har stor text och bildstöd som hjälper till att göra läsningen både roligare och lättare att förstå. Numera är Helena Willis illustrationer i färg vilket ytterligare förstärker läslusten. /.../ Martin Widmark följer sitt framgångsrecept även denna gång. /Madeleine Jehpsson, BTJ-häftet
Lasse och Maja är precis lika kluriga och duktiga som vanligt när läsaren får följa deras spännande värld. /Blekinge Läns Tidning

Vi har massor kläder/paket och leksaker ute nu! Passa på att fyll ett paket för vintern och skola/föris.
Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!

Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 7 dagar, via Swish eller traderas betallösning.

Objektsnr 627058658

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 07:19

LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ - Födeseldagsmysteriet

Såld för

49 kr
Annonsen är avslutad

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 147 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?