Beskrivning

LasseMajas detektivbyrå Födelsedagsmysteriet
Färg
Fint skick, några ”sido-hundöron”.
Martin Widmark Helena Willis
Inget rit, skriv eller kladd
Läst några gånger, bläddrad
Se gärna mina andra auktioner
Samfrakt möjlig
Snabb postning efter betalning
49 kr i porto om du bara köper denna bok
Lasse Maja Lasse Majas

Bokbeskrivning:
Födelsedagsmysteriet vinnare i Bokjuryn 2012. Valt till årets bästa kapitelbok! Tillsammans har Martin Widmark och Helena Willis skrivit 21 böcker om den kluriga detektivduon Lasse och Maja. Med över 2 miljoner sålda böcker vet nästan alla barn vilka deckarna är och vid det här laget har vi fått vara med på en rad spännande och finurliga äventyr.
I dag fyller min egen lilla guldsmed femtio år, säger Barbro Palm i sitt hyllningstal till Muhammed Karat. Den som bakar den godaste tårtan till dig, mitt russin, vinner 8 000 kronor, fortsätter hon och pekar på de tre tävlande sockerbagarna. Bagarna sliter med sina tårtor, men några av dem uppför sig rätt underligt. Särskilt en...
När ljuset slocknar och Barbro Palm skriker att hennes glittrande diamant är försvunnen, inser Lasse och Maja att det återigen är dags för ett nytt fall.
Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo ger sig i kast med det tjugoförsta äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, hädanefter alltid i färg, eldar förstås på ytterligare.
Böckerna om LasseMajas detektivbyrå toppar ständigt boklistorna och tar emot pris efter pris. De är dessutom de mest utlånade titlarna på biblioteken.
"Lättläst, men inte lättlöst!" har varit författarens paroll från start. Det betyder ett enkelt och rakt språk, men en välplanerad och klurig intrig. Detta, parat med det vitala samspelet med alla de roliga och skruvade bilderna, gör varje bok i serien till ett oemotståndligt läsäventyr.
Dessa deckare är tämligen lättlästa, har stor text och bildstöd som hjälper till att göra läsningen både roligare och lättare att förstå. Numera är Helena Willis illustrationer i färg vilket ytterligare förstärker läslusten. /.../ Martin Widmark följer sitt framgångsrecept även denna gång. /Madeleine Jehpsson, BTJ-häftet
Lasse och Maja är precis lika kluriga och duktiga som vanligt när läsaren får följa deras spännande värld. /Blekinge Läns Tidning

Objektsnr 628187315

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 21:58

Födelsedagsmysteriet LasseMajas detektivbyrå färg bra t fint skick med hundöron

Såld för

51 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

jesper67

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 096 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?