Beskrivning

Vad: två böcker.
Edison; Musen och den försvunna skatten

Mössens värld är full av äventyr! I Edison: Musen och den försvunna skatten får vi följa två möss på jakt efter en försvunnen skatt på havets botten. Hur ska de göra för att komma dit? Jo, de måste bygga en ubåt förstås! Mössen beger sig allt djupare ner i havet och skatten visar sig vara en riktig överraskning!

Den prisbelönte illustratören Torben Kuhlmann bjuder på en fest för ögat -- en högläsningsbok som hyllar nyfikenheten, vetenskapen och äventyret

Trollformler och besvärjelser

Magi har ju funnits i alla tider men nu för tiden behöver vi ju dock inte slåss mot drakar och demoner längre utan ställs inför andra typer av utmaningar. Här är en bok full med trollformler och besvärjelser för vardagliga händelser – för vår tid. Så att man kan få hjälp med att till exempel få äcklig mat att smaka godis, förbättra sitt wifi, fixa sovmorgon eller få någon att veta att man tycker om den. En fantasifull bok med roliga och finurliga ramsor där man också kan få fundera lite kring de problem man känner att man kanske har.

Men... kanske är det också så att den här boken är proppfull med magiska ledtrådar och hemliga koder – som tillsammans bildar en nyckel till ett storslaget äventyr?

Den som läser får se!

Skick: helt nya!

Finns en hund hos oss. Röker inte.

Kolla gärna mina övriga auktioner, samfraktar gärna.

Objektsnr 628209158

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 07:08

Edison; musen och den försvunna skatten samt Trollformler och besvärjelser

Såld för

80 kr
Annonsen är avslutad

Marro99

Dalsjöfors, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 318 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?