Beskrivning

Bokbeskrivning:
Den fängslande historien om Jack, som drev i land i Japan efter ett skeppsbrott och såg sin far mördas, fortsätter här. En berättelse där det ges inblickar i den japanska samurajkulturen och det bjuds på äventyr, spänning, vänskap och mod.Efter ett års träning i samurajskola gör sig Jack redo för en uråldrig ritual som till bristningsgränsen testar hans mod, skicklighet och sinnesnärvaro. Samtidigt tvingas han att konfrontera dem som stöter ut honom i detta främmande land – men det är långt ifrån hans största problem. Ninjan Draköga, som mördade hans far, kan när som helst slå till och Jack har någonting i sin ägo som han är beredd att döda för – faderns färdplan. Ska Jack hinna lära sig tillräckligt mycket för att överleva en strid på liv och död?”Krigarens svärd” är den andra delen av tre i serien ”Young Samurai”. Den första delen i trilogin, ”Krigarens resa”, erhöll The Great Britain Sasakawa Foundation Award 2007.

Från rök- och djurfritt hem.

Ställ frågor innan du budar. Lagt bud ligger enligt Traderas regler samt köplagen, det är ditt ansvar att vara insatt i dessa.

Skickas med Posten och kommer vara sökbart. Produkten kommer att packas i en väl tejpad kartong med emballage samt inslagna i plast.

Objektsnr 630293851

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 16:35

Krigarens svärd - Chris Bradford

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

J-E-F

Mölndal, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

210 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?