Beskrivning

2 böcker. Skulle du enbart vara intresserad av en så säg till så kan jag lägga upp den separat när den här annonsen inte längre är aktiv - om inte någon köper båda innan dess, så klart.

==

Utgiven 1981

ISBN 91 29 54818 7

Raben & Sjögren

Orginaltiteln “The Mystery of the Burnt Cottage”

129 sidor.

Språk: svenska

OBS! Kladdaren har kladdat sitt namn på försidorna och även bockat för vissa böcker, hon har till och med skrivit ner vad som verkar vara en liten dikt. Jag visar inte bild för att skydda den skyldiga. Boken verkar ha legat klämd under något tungt, för den har fått en distinkt böj, som jag försöker visa på bild. Möjligt att man kan “klämma tillbaka” den med samma metod.


En gammal stuga brinner ner till grunden och det visar sig att någon satt eld på den. De fem bestämmer sig raskt för att hitta den skyldige.

==

Språk: svenska

ISBN 91-32-12679-4

B. Wahlströms bokindustri AB 1986

B Wahlströms Ungdomsböcker - Rysarserien 2412

154 sidor

Orginalets titel: Wereboy

Tom hörde tassande fotsteg bakom sig i mörkret, men han ände sig inte om och tittade. Inte förrän han nådde dörren till farbor Alberts hus. Då kastade han en snabb blick över axeln och såg en grå varg alldeles bakom sig.Men medan han tittade verkade den suddas ut och plötsligt stod där en pojke ungefär i Toms egen ålder …

==

Write for information in English.

Varan säljs i befintligt skick (normalt begagnat). Endast det som syns på bilderna ingår (om ej annat anges). Viss skillnad kan förekomma från bilden, då det är svårt att få exakta färgerna på fotografier. Jag scannar oftast det som går. Jag försöker titta igenom objekten inför uppläggning och notera alla brister, inklusive eventuella namn i böcker - jag kan dock ha missat något. Är du mycket känslig så be mig dubbelkontrollera innan köp.

Kolla gärna mina andra försäljningar - jag samfraktar gärna om det är möjligt, med Traderas Samfrakt inom 3 dagar.

Betalning sker via Traderabetalning. Tradera påminner automatiskt om betalning inte skett inom ett par dagar. Om du får problem - hör av dig! Det mesta kan lösas med god kommunikation.

Jag skickar vanligen inom 3-4 dagar efter betalningen, annars hör jag av mig. Det tar längre tid för mig att skicka paket än brev. Känner jag att det är säkrare att packa på annat (dyrare) sätt när jag väl packar föremålet så betalar jag mellanskillnaden (skulle portot mot förmodan bli lägre än det som angivits betalar jag tillbaka överskottet). Skickas föremålet utan spårmöjlighet är det på köparens risk - jag har dock aldrig haft problem med att något kommit bort. Jag packar och skickar ofta fragila föremål och jag använder tillräckligt med packmaterial och tillräckligt stor kartong för att jag själv inte ska vara rädd för att skicka. Om vikten på föremålet anges i annonsen, tänk på att vikt för kartong och packmaterial tillkommer. Notera också att med postnord betalar man inte bara för vikten utan också för kartongstorleken - ett lätt föremål som kräver en stor kartong behöver man ändå betala högre pris för.

När du genomför ett köp så har du godkänt min objektsbeskrivning samt mina betalningningsvillkor och fraktvillkor. Känner du att varan inte stämmer med min beskrivning eller är i sämre skick än beskrivet, hör av dig inom 14 dagar efter det att du mottagit den. Jag vill mycket gärna förstå vad du är missnöjd med så att jag kan förbättra mig i framtiden. Vid eventuell retur är det du som står för frakten och jag återbetalar pengarna för varan inom 14 dagar efter det att varan återkommit till mig i oskadat skick och jag fått inbetalningsinformation. Vid eventuell avhämtning granskas varan på plats, det går inte att ångra sig efteråt.

Avhämtning går bara bra för försäljningar där detta angivits som alternativ, INTE annars, respektera detta. Vi tar INTE emot kontanter vid dörren, betalning sker som vanligt och i förskott. När jag blivit notifierad om betalningen meddelar jag köparen om detta och först därefter bestämmer vi om lämplig upphämtningstid. Normalt är föremål vi erbjuder hämtning av svårpackade på grund av sin storlek eller att de är sköra. Räkna därför inte med att de är färdigpackade när ni hämtar föremålen, vi vill att ni granskar dem på plats och godkänner packningen - om de sedan går sönder på vägen till er tar vi inte ansvar för detta. Vi kan heller inte alltid erbjuda packmaterial, utan det är något vi måste komma överens om innan hämtningen. Vi erbjuder inte hämtning av föremål vi inte angett hämtning som ett alternativ till, men om ni köper föremål av båda typerna samtidigt, t.ex. en tallrik och en bok, så går det givetvis bra att hämta boken samtidigt som ni hämtar tallriken.

Utanför Sverige: Portot blir det porto som Postnord anger som motsvarande det porto jag angivit inom Sverige, fast till önskat land, fråga om ni vill ha exakt pris innan köp. Just nu skickar jag bara böcker utanför EU och bara till länder som Postnord accepterar försändelser till.

Fråga om något känns oklart

Objektsnr 629278363

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 13:20

2 böcker: Mysteriet med den brunna stugan av E Blyton o Varulvspojken av T Dick

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

almell

Saltsjöbaden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?