Beskrivning

Tredje upplagan av Edward S. Ellis verk "Jetro Juggens" från 1942. En häftig berättelse för samtida pojkar om hjältar och indianer. Boken är inte speciellt politiskt korrekt sett ur vårt samhällsperspektiv idag men har desto högre kulturellt värde. Passar även speciellt bra som inredningsdetalj eller som samlarobjekt.

Boken är i välanvänt skick men helt okej för sin ålder. Fläckar och slitage på den hårda pärmen förekommer, speciellt på kanterna. På ett ställe inne i boken, mellan sida 16-17, kan man skymta bindningen. På första och tredje uppslaget har någon ritat med en röd penna samt på fjärde uppslaget en namnteckning i blyerts - går således att sudda bort. Sidorna har också blivit lätt gulnade under årens lopp. Zooma gärna in på bilderna för att själv avgöra skicket på objektet.

Antal sidor: 155
Mått: 17,5*12,5 cm

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 627932226

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 10:04

Jetro Juggens av Edward S. Ellis, 1942, B. Wahlströms Ungdomsböcker

Utropspris

|0 Bud

42 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?