Beskrivning

Wennerbergs förlag

ISBN 91 35 00990 X

1975

Orginaltitel: Kid Daybreak

125 sidor.

Språk: svenska

OBS! Slitningar på omslaget. Framsidan saknar en färgflagna och har många vikränder. Basidan på omslaget har missfärgnigar och extra viklinjer, även ett tummat hörn.


En ung halvblodsindian slår halvt ihjäl borgmästarens son i självförsvar. Det sätts ett högt pris på hans huvud -levande eller död. Ett manstarkt uppbåd fångar honom i en fälla - en kanjon utan väg ut. Men Big Jim Rand ser till att de lynchgalna prisjägarna går mista om bytet.

==

Write for information in English.

Vid Köp Nu så kommer jag att genomgående neka förfrågningar om att sänka priset, så jag uppskattar om sådana ej skickas, för det tar bara extra tid.


Varan säljs i befintligt skick (normalt begagnat). Endast det som syns på bilderna ingår (om ej annat anges). Viss skillnad kan förekomma från bilden, då det är svårt att få exakta färgerna på fotografier. Jag scannar oftast det som går. Jag försöker titta igenom objekten inför uppläggning och notera alla brister, inklusive eventuella namn i böcker - jag kan dock ha missat något. Är du mycket känslig så be mig dubbelkontrollera innan köp.

Kolla gärna mina andra försäljningar - jag samfraktar gärna om det är möjligt, med Traderas Samfrakt inom 3 dagar.

Betalning
sker via Traderabetalning. Tradera påminner automatiskt om betalning inte skett inom ett par dagar. Om du får problem - hör av dig! Det mesta kan lösas med god kommunikation.

Jag skickar vanligen inom 3-4 dagar efter betalningen, annars hör jag av mig. Det tar längre tid för mig att skicka paket än brev. Känner jag att det är säkrare att packa påannat (dyrare) sätt när jag väl packar föremålet så betalar jag mellanskillnaden. Skickas föremålet utan spårmöjlighet är det på köparens risk - jag har dock aldrig haft problem med att något kommit bort.

När du genomför ett köp så har du godkänt min objektsbeskrivning samt mina betalningningsvillkor och fraktvillkor. Känner du att varan inte stämmer med min beskrivning eller är i sämre skick än beskrivet, hör av dig inom 14 dagar efter det att du mottagit den. Jag vill mycket gärna förstå vad du är missnöjd med så att jag kan förbättra mig i framtiden. Vid eventuell retur är det du som står för frakten och jag återbetalar pengarna för varan inom 14 dagar efter det att varan återkommit till mig i oskadat skick och jag fått inbetalningsinformation. Vid eventuell avhämtning granskas varan på plats, det går inte att ångra sig efteråt. Avhämtning går bara bra för försäljningar där detta angivits som alternativ, INTE annars.

Utanför Sverige: Portot blir det porto som Postnord anger som motsvarande det porto jag angivit inom Sverige, fast till önskat land, fråga om ni vill ha exakt pris innan köp. Just nu skickar jag bara böcker utanför EU och bara till länder som Postnord accepterar försändelser till.

Fråga om något känns oklart!

Objektsnr 627056818

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 10:25

Big Jim: Jakt på oskyldig av Marshall Grover

Pris

30 kr
Annonsen är avslutad

almell

Saltsjöbaden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?