Beskrivning

Säljer 4 st 91:an ifrån år 1976

nr7: är nog i grundskick FN/VF positivt är att korsord ej är ifyllt! Ryggreva upptill om ca 2 cm och ryggreva nedtill om ca7-8mm. Bl.a Ett mindre tumveck upptill på omslagets framsida och genomgående liknande tumveck på alla sidor i tidningen. Slutskick är nog VG/FN. Flik på omslagets innerbaksida finns kvar med lite nagg i övre del.

nr8: är nog i grundskick VF. Sidor är överlag släta. Flik på omslagets innerbaksida finns kvar! Kupong på sid 19 är ej ifylld! Finns tyvärr en sned vertikal reva på omslagets baksida, strax ovanför "N" i "BJÖRN" (se bild9). Den revan är cirka 7-8mm. Mindre skada/reva om några mm upptill och nedtill på ryggen. Slutskick är nog FN-.

nr10: är nog i grundskick FN/VF. Kupong på sid 19 är ej ifylld! Sidor är överlag släta, dock är omslagets framsida lite vågigt i höger sida, på omslagets framsida finns en mindre fläck (fett? ca 1x2cm) ovanför "N" i ordet "PANG". Hörnveck går också att se på omslagets framsida upptill och nedtill. På omslagets baksida finns en längre synligt streck/veck om ca 14 cm som gårdiagonal genom nedersta bildrutan till vänster. Ryggen nedtill har en reva om ca 3-4 mm. Slutskick är nog FN-

nr13: är nog i grundskick FN/VF. Korsord på sid 19 är ifyllt med vad som ser ut som blå bläckpenna. Ryggen har en reva upptill om ca 1cm. På omslagets baksida finns en längre synligt streck/veck om ca 12-13 cm som går diagonalt genom Lilla Fridolfs ben på vänster sidan av omslagets baksida. Slutskick är nog VG+

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan en del skador ej ha nämnts och/eller missats.

Tidningarna skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord eller med DBSchenker spårbart, !

Om ni har någon specifik fråga angående tidningarna, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

Betalning sker via Tradera

Objektsnr 629702706

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 20:25

4st 91:an ifrån år 1976 - nr 7 nr 8 nr 10 och nr 13

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?