Beskrivning

Säljer 1 st 91:an nr1 ifrån år 1961

91:an nr 1 är nog i grundskick FN/VF med lätt rullad rygg se bild 1 +2+3 . Notera också på bild 1 att en del av sidorna sticker ut utanför omslagets framsida, se till höger på bild 1, vet inte riktigt varför, då ryggen inte ser speciellt rullad ut (se bild 3 för ryggen) En mindre ryggskada om någon mm upptill och nedtill existerar på ryggen se blid 3. Listigt och Lustigt på sid 6 är ifyllt en del med vad som ser ut som blyerts och den andra korsordsfyrkanten är nästan helt ifyllt med röda bokstäver + ett tiotal röda bokstäver syns också under korsordsfyrkanten. Färgen på de röda bokstäverna har tyvärr blött igenom bladet och syns delvis ganska mycket på sid 5, dvs sidan före. Vet inte om det är röd tuschpenna? men viktigt att påpeka att färgen har blött igenom bladet. Bokstäverna är cirka 5-6 mm stora och är ett femtiotal i antal. Korsord på sid 24 är ifyllt med vad som ser ut som blyerts (se bild 4). Sidorna inne i tidningen är överlag släta med raka hörn, men notera att slutskicket är nog VG/FN mestadels pga av de ifyllda korsorden + små hål (liknande bild 4) längst ned på sidorna 13-26. Se även bild 5 för exempel på sid hålskadorna. Se hål/sidskada längst ut vid pilen på bild 5 + fler hål/sidskador närmare mittuppslaget

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan någon skada ha missats men överlag så ser nr 1 ganska fin ut, förutom de tidigare nämnda skadorna/felen.

Tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord spårbart eller via DBSchenker med högre försäkringsvärde.

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!

Objektsnr 629941815

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 18:20

91:an nr 1 1961 grundskick FN/VF

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?