Beskrivning

Säljer 1 st 91:an nr26 ifrån år 1976
Många av tidningens sidor är nog i grundskick VG/FN. Positivt är också att Janne "Loffe" Carlsson poster är kvar i mitten av tidningen (se bild)

Tyvärr har omslagets framsida några större smuts/fukt fläckar (se bild 1)Notera också bl.a att omslagets baksida har mindre smuts/fukt fläckar och att omslaget också har en hel del skador/veck se bilder, även den övre delen av ryggen har en större reva, notera även revan nedtill på ryggen. Omslagets baksida har en flik som finns kvar men notera även veck/skador på bild5. Även sista sidan i tidningen har en mindre reva och veck upptill se bild5. Pga smuts/fukt fläckar och skador på framförallt omslag/flik och rygg så är nog slutskicket GD eller GD+

Notera också att korsordet i tidningen är delvis ifyllt i vad som ser ut som blyerts

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan en del skador ej ha nämnts och/eller missats.

Tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via DBSchenker spårbart, alternativt i ett kuvert vadderat med bubbelplast med frimärken för 41 kr, men observera tar inget ansvar för skador/förlust via postgången! (fraktkostnad 41kr=frimärken 36kr +5kr kostnad för vadderat kuvert som egentligen kostar 10kr) Frimärke&Vadderat kuvert alternativet gäller enbart för och inom Sverige!!

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

Betalning sker via Tradera

Objektsnr 629791121

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 21:55

91:an nr 26 1976 med Janne "Loffe" Carlsson poster kvar!

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?