Beskrivning

"Mörka platser" av Gillian Flynn

Koppla av med en spännande bok i vår

Ny storpocket, ca 431 sid.

Utgiven av Mordenista 2014 Text svenska, Vikt ca 500 g.

Gillian Flynn
växte upp i Kansas City, Missouri. Hennes debutroman Sharp Objects blev den första boken att vinna två CWA Dagger-priser samma år. Mörka platser och Gone Girl har ytterligare etablerat henne som ett av den moderna kriminallitteraturens största namn.

Handling:
"Libby Day var bara sju år när hennes mamma och två systrar mördades i det som kom att kallas Satansoffret i Kinnakee. Medan hennes familj låg döende flydde Libby från deras lilla gård och ut i den stränga vinterkylan. Hon överlevde - och vittnade om hur hennes femtonårige bror Ben var den skyldige.

Tjugofem år senare spårar en grupp privatspanare upp Libby i hopp om att hitta bevis för att Ben är oskyldig. Ben sitter fortfarande i fängelse och Libby ser en chans att tjäna en hacka på sin tragedi. Mot en summa pengar tar hon kontakt med de som var involverade den där gången. Kanske ska det visa sig att hennes vittnesmål inte var så vattentätt trots allt.

Libbys efterforskningar tar henne från sjaskiga strippklubbar i Missouri till övergivna turiststäder i Oklahoma, och undan för undan börjar den ohyggliga sanningen uppdagas. Libby är tillbaka där hon började och där hon egentligen alltid varit: På flykt från verkligheten. På flykt från en mördare."



Betalningsvillkor:
Objektet säljes i befintligt skick & leverans sker så fort betalning är registrerad. Betalning skall ske inom 3 bankdagar om inget annat avtalats med säljaren. Uteblir betalning går objektet ut på auktion igen.

Fraktvillkor:
Avhämtas enligt ök mellan säljare & köpare i centrala Göteborg. Finns önskemål om att produkten skickas i stället för avhämtas är det OK. Köparen står för frakt & emballage. Fraktsätt & pris blir då billigaste alternativet enligt Schenkers eller Postnords gällande prislista . Stäms av efter vinnare-mail har sänts. Säljaren ansvarar inte för fraktbolagens hantering av brev/gods.

Obs! Fraktkostnad utanför Sverige blir dyrare.

Objektsnr 630929993

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:25

"Mörka platser" av Gillian Flynn

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Slutar om

mangan01

Göteborg, Sverige

5.0

mangan01

Verifierad

Toppsäljare

146 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?