Beskrivning

De vita kycklingarnas långa kväll av Francisco Goldman. Mycket fint skick, tror inte ens att den är läst, har bara stått i bokhyllan. 480 sidor.

Handling:

"De vita kycklingarnas långa kväll är en berättelse från två vitt skilda kulturer med handlingen förlagd dels till USA, där huvudpersonen Roger Graetz vuxit upp, dels till 1980-talets Guatemala, som pinas under militärdiktaturens tyranni. Det är berättelsen om Flor som kom till familjen Graetz i Boston som tjänsteflicka men upptogs i familjen, behandlades som en dotter och skickades till college. För Roger blev Flor mer än en syster: han blev besatt av henne.

Då Flor hittas mördad i Guatemala, där hon driver ett hem för föräldralösa barn, beger sig Roger dit för att finna sanningen bakom mordet. Han återförenas med sin barndomsvän Luis Moya, som under några intensiva veckor strax före hennes död var Flors älskare och nu plågas svårt av förträngda hemligheter. Moya har en alldeles egen historia att berätta om Flor, och tillsammans börjar de båda männen gå igenom hennes liv för att lösa gåtan om den brutala död hon mötte. På ett oförglömligt, ibland avväpnande humoristiskt sätt, skildras den tysta desperationen hos Rogers något bisarra familj, men även magin och komplexiteten i ett Guatemala som sjuder under trycket av en grym militärregim."

Vikt 558 g. opackat.

Objektsnr 630436871

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 21:56

DE VITA KYCKLINGARNAS LÅNGA KVÄLL FRANCISCO GOLDMAN. SOM NY!

Pris

25 kr

Rosahelikoptern

Tibro, Sverige

5.0

Verifierad

17 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?