Beskrivning

Översatt av

Midt under en hektisk valgkamp forsvinder den norske justitsminister Kari Mortensen. Hun har indkaldt til et stort pressemøde i Bergen, men hun dukker aldrig op. Samtidig spilles der Europa Cup-kamp mellem Manchester United og Bergens Brann. Det lokale politi er helt opslugt af fodboldkampen, så efterforskningen af ministerens forsvinden kommer sent i gang.

På grund af pressemødet myldrer det med journalister i Bergen, og de to store tv-stationer NRK og TV2 er aggressive i jagten på nyheder om ministerens forsvinden og konkurrerer så intensivt, at de næsten hele tiden er et skridt foran politiet. Pressen og politiet bliver ledt i mange retninger - til England, Rusland, Mellemøsten, op på Hardangervidderne, til Hvasser og Bygdøy, men alle spor ender i nogle lidt diffuse magtkoncentrationer, hvor man tilsyneladende ingen interesse har i, at sandheden kommer frem. Og hele tiden kommer pressen og politiet lige lidt for sent.

VALGETS DILEMMA er en aktuel politisk thriller, hvor vi kommer tæt på politiets og pressens måder at tænke og agere på i store og indviklede kriminalsager, der involverer mafia, spioner og storpolitik.

Særdeles velholdt hæftet paperback
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 626908180

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

VALGETS DILEMMA af Jon Lyng

Pris

61 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?