Beskrivning

Översatt av

Rhoda Swift er vicesherif i en lille havneflække i Soledad County på den amerikanske vestkyst. En snart tretten år gammel, uopklaret mordsag plager hende til stadighed. I en afsidesliggende kløft på den klipperige kyst blev to familier i et lille blomsterbørnskollektiv myrdet på brutal vis. Blandt de myrdede var to børn. Rhoda Swift, dengang nybagt vicesherif, var den første på gerningsstedet. Senere hun blev beskyldt for at have forlagt de blodprøver, der kunne have løst mysteriet.

Hendes karriere faldt fra hinanden, og sprutten, der dulmede mareridtene, kostede hende ægteskabet. Siden er hver dag gået med at bevise, at hun er en dygtig strømer.

Trettenårsdagen for massakren nærmer sig - Rhodas mareridt tager til i styrke - og hun rystes af endnu et mord. Liget af en ung kvinde bliver fundet i havet ud for Point Deception. Frygten for og mistanken om, at en galning stadig går rundt iblandt dem, truer det lille samfund. Især da det viser sig, at det nye mord har forbindelse til den gamle tragedie.

Hæftet paperback og som ny
Sendes med DAO (m/sporingsnummer) for 45,- DKK til adresse i DK

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628689740

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

MORD VED POINT DECEPTION af Marcia Muller

Pris

61 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?