Beskrivning

Översatt av

Melissa Whitworth har aldrig før mødt sin mands sekretær, Sharon Smith, som hun interviewer til sin avisartikel om 'Den anden kvinde'. Melissa har heller aldrig forestillet sig, at hendes mand kunne have en affære med hende ... Sharon Smith er tilsyneladende også årsag til den ballade, der opstår, da Jake Parker senere på aftenen bliver anholdt efter en voldsepisode under en fodboldkamp i hans nyåbnede idrætscenter. Ikke fordi kampen er nogen succes - det sørger den tykke dyne af tåge for, der har sænket sig over Stansfield.

For politiet i Bartonshire tegner lidt tilskuerballade ved fodboldkampen til at blive det mest problematiske denne tågede aften. Selvfølgelig lige bortset fra den motorcyklist, der kører dødskørsel på hovedvejen med slukkede lygter. Men hvordan kan de også vide, at det ikke kun er fodboldspillernes elegante driblinger, men langt, langt værre ting, den kvælende ærtesuppe skjuler? Eller at den maskerede voldtægtsforbryder vælger denne aften til at udse sig endnu et offer?

I fuld fart er aftenen på vej til at blive et mareridt for kriminalkommissær Lloyd og vicekommissær Judy Hill, endda før Sharon Smith findes brutalt stranguleret på idræts- centrets parkeringsplads.

Velholdt hæftet paperback
Sendes med DAO (m/sporingsnummer) for 45,- DKK til adresse i DK

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628851271

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

DEN ANDEN KVINDE af Jill McGown

Pris

46 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?