Beskrivning

Översatt av

“Maggie stirrede et øjeblik på billedrækkerne og spekulerede på, om hun kunne sætte en finger på - røre ved ét - og sige: “Dér, dér begyndte det at gå galt.” Men det kunne hun ikke. Gode og dårlige tider havde det med at glide ind og ud mellem hinanden, så man ikke rigtigt kunne dele dem op i to bunker.”

En aften kommer teenagerne Mark og Maggie hjem til gården i en afsides beliggende dal i Appalacherne, Tennessee, og finder resten af familien myrdet. Deres far og mor og lillebror Simon. Storebroren Joshua er også død, men for egen hånd. Alt peger på, at Joshua er morderen, og at han har begået selvmord efter sin ugerning. Ved første øjekast virker sagen ligetil. Alligevel er der noget underligt ved det hele. Hvad lå der bag Joshuas handlinger? Hvorfor blev der fundet en død kanin sammen med de dræbte? Hvornår begyndte det at gå galt? Ved Mark og Maggie mere, end de siger?

BØDDELENS SMUKKE DATTER er andet og mere end en kriminalroman og en sædeskildring af småbylivet i Appalacherne. Det er en roman, hvor synskhed og folketro væver sig ind i de dramatiske begivenheder.

Velholdt hæftet paperback
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE.

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 629241134

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

BØDDELENS SMUKKE DATTER af Sharyn McCrumb

Pris

38 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?