Beskrivning

ETT VAKANDE ÖGA av Fredrik T Olsson, 580 sidor, 2016, Wahlström & Widstrand.

"OM DITT FÖRFLUTNA KOMMER I KAPP DIG. SPRING FÖR LIVET.
Strömmen slås ut i stora delar av Sverige. Över hela världen utsätts viktiga mål för elektroniska attacker. Den nyligen avskedade kryptologen William Sandberg jagas av sina forna kollegor, misstänkt för att ligga bakom dåden. Med privatlivet i upplösning och anklagad för terrorbrott han inte begått, måste William hitta den verkliga källan till attackerna innan samhället - och han själv - går under.

ETT VAKANDE ÖGA är en spänningsroman om det moderna samhällets sårbarhet, sökandet efter mening, och om vad det egentligen betyder att vara vid liv. Det är en fristående thriller i serien om William Sandberg, och utspelar sig tre år före händelserna i debuten Slutet på kedjan."
_______________________________________________________________________________________________
DET ANDRA ANSIKTET av Mari Jungstedt, 378 sidor, 2016, Albert Bonniers Förlag.

"Den idylliska kustorten Ljugarn håller på att vakna till liv inför turistsäsongen. Då hittas den välkände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman mördad i sitt sommarhus, fastkedjad i sängen med handbojor.
När ett liknande mord begås på fastlandet dras kommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson in i en intensiv mördarjakt, samtidigt som deras kärleksförhållande prövas på allvar.
Reportern Johan Berg är tillbaka på Gotland och bedriver egen spaning vilket försätter honom i livsfara.
Mari Jungstedts DET ANDRA ANSIKTET är en fängslande kriminalroman om kärlek, svek och dödliga begär."
_______________________________________________________________________________________________
NÄR SKÖNHETEN KOM TILL BRO av Anna Jansson, 287 sidor, 2012, Norstedts.

Medeltidsveckan pågår i Visby. I Sankt Clemens ruin har ett hemligt teatersällskap intagit scenen nattetid. En dubbelgrav från 1100-talet där en ung kvinna och en äldre man vilar står i centrum. Paret har blivit brutalt mördade, nedhuggna i sömnen. Historien upprepar sig i teatern. För att bli invigd måste Malva, sexton år, tillbringa natten i graven och sedan ta sig ut av egen kraft.
Maria Wern går på personalfest och blir blixtförälskad i en brandman. Han spelar med i ruinen och kallar sig Gregorius, en gråbroder som lovat att leva i kyskhet och fattigdom. Vet han något om vad som hänt Malva? Ingen har sett flickan på en vecka och hennes pappa har anmält henne försvunnen. Samtidigt hittas en kvinna död på en stenig strand. Det kan vara en olycka, men flera personer tjänar på hennes död...

Begagnade i fint skick.

Objektsnr 631501828

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:54

3 Spänningsromaner - Inbundna - Fredrik T OLSSON - Mari JUNGSTEDT - Anna JANSSON

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Slutar om

Anne596

Sundsvall, Sverige

5.0

Verifierad

42 omdömen

Läs omdömen