Beskrivning

OANVÄND/OLÄST - Endast bläddrat lite i boken - Deckare 2018 - 375 sidor.

"Lucianatten 1987 brinner en dansbana i en skånsk stugby ner till grunden. En ung kvinna dör i lågorna, och i polisutredningen som följer ställs vänner mot varandra, förtroenden sviks och familjer splittras innan en ung mordbrännare till sist erkänner.

Trettio år senare ärver Laura Aulin den nedgångna stugbyn av sin faster. För första gången sedan branden återvänder hon nu till trakten. Hon hoppas att fasterns begravning ska bli ett tillfälle att läka såren och återknyta banden med de gamla vännerna.

Men hennes närvaro rör upp både bitterhet och ilska, och när nya bränder anläggs blir stämningen fientlig. Samtidigt börjar Laura ana att fastern kommit något på spåren före sin död, och hon tvingas ifrågasätta allt hon minns om den tragiska lucianatten. Om vinterelden som gav ärr som aldrig bleknat."

OANVÄND/OLÄST - Endast bläddrat lite i boken- I SANNINGENS NAMN - Deckare 2015 - 490 sidor.

"Midsommar närmar sig och ett sjuttiotal barn har samlats till seglarlägret på Lökholmen, den lilla ön mittemot Sandhamn.

Men det finns för få ledare på plats och de klarar inte av att hålla alla barnen under uppsikt. De elaka lekarna övergår i mobbning som blir allt grövre. Samtidigt lurar någon i skuggorna, någon som bevakar varje steg barnen tar.

Så försvinner ett barn. Medan paniken stiger på lägret kopplas Thomas Andersson och hans kollegor vid Nackapolisen in. Frågorna hopar sig. Rör det sig om en olycka? En kidnappning? Eller är det den grymma mobbningen som till slut gått överstyr?

Medan Thomas inleder ett förtvivlat sökande står Nora Linde inför sin svåraste utmaning i sin juristkarriär, en rättegång mot en vd som bedragit sitt företag på miljonbelopp."

Objektsnr 631501667

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:53

VINTERELD - Anders de la Motte - I SANNINGENS NAMN - Viveca Sten - Inbundna.

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

Anne596

Sundsvall, Sverige

5.0

Verifierad

42 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?