Beskrivning

HELT NY! Kärlekens Algoritm av Mons Kallentoft, storpocket. Jag har fler böcker och andra fina saker ute på Tradera nu och samfraktar gärna.

Vårt hem är djur och rökfritt.

Betalning senast 3 dagar efter vunnen auktion.

Varan skickas med Schenker senast 4dagar efter att pengar kommit in på kontot. Samfrakt är ok- kontakta mig då efter avslutad auktion.

TA GÄRNA EN TITT PÅ MINA ANDRA AUKTIONER!! Jag lägger löpande ut nya fina saker!

Bokbeskrivning: Första delen i Underdogs - en ny, mörk och kittlande thrillerserie om samtiden, de rikas frosseri och människorna i marginalen.Stockholm 2023. Efter pandemin. I köket på Brasserie Astoria slavar Elle Videman i diskrummet för sin överlevnad. I en cell på Österåkers säkerhetsavdelning sitter hennes pappa på livstid, för ett mord han inte begått. Eller? I jakten på sanningen möter Elle kriminalpolisen Leo Madvig som utredde fallet, den gränslösa men dödligt lojala transpersonen Lulu och det muskelsjuka datageniet Vic.I ett nutida Stockholm, med dess guldkantade övergödda fasad där dekadensen frodas, finns en mörk och trasig baksida. Här möts några av de som befinner sig i samhällets utkant. ”Kärlekens algoritm” är en febrig och urban spänningsroman om en polariserad samtid, där den enda gemensamma nämnaren är kärleken.

Objektsnr 628352678

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 21:13

Kärlekens algoritm

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

HannaR-2011

Höllviken, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 600 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?