Beskrivning

Bokbeskrivning

Jojo Moyes är tillbaka med en härlig samling berättelser! Varsågod: två kortromaner och nio noveller!

Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen Ensam i Paris är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.I den andra kortromanen Smekmånad i Paris får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer.

Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd. - Red Magazine

Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser. - Sunday Mirror

En bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek. - Metro

Oemotståndlig Ensam i Paris erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen. - Daily Express

Info
ISBN 9789188261991
Titel Ensam i Paris och andra historier
Författare Moyes, Jojo
Förlag Printz Publishing
Utgivningsår 2018
Omfång 286 sidor
Bandtyp Pocket
Vikt 156 g
Språk Svenska

Skick
Mycket gott skick, nära nyskick. Inga markeringar/initialer/namnteckningar. Från rök- och djurfritt hem.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges ovan i beskrivningen.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Objektsnr 630391401

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 16:20

Ensam i Paris och andra historier, Jojo Moyes. Pocket, 2018. Svenska.

Pris

15 kr

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

243 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?