Beskrivning

Stora små lögner är en roman om vänner, mammor, döttrar, nya fruar och före detta män – full av igenkänning, värme och humor. Men det är också en roman som inte väjer för det mörka i livet, för gråzonerna vi accepterar och de farliga lögnerna vi intalar oss själva.

Öppnas i händelse av min död: Internationella succéförfattaren Liane Moriarty har skrivit en gripande, tankeväckande roman: Hon berättar om ett äktenskapsdrama med också om flera personers livsdramer. Den brännande frågan är: Hur väl känner vi egentligen den vi lever med?

Tre önskningar: Moriarty har skrivit en fräck, kaxig debutroman med intelligens, humor och en pigg handling som är perfekt att stoppa ner i väskan på väg till stranden.

Din stora kärlek: Hypnoterapeuten Ellen O’Farrell är nöjd med det mesta, förutom med sitt kärleksliv. Först när Ellen lär känna Patrick vågar hon försiktigt tro på framtiden. Men så kommer kvällen då han ser på henne med en olycksbådande min: Det är något han måste berätta. Liane Moriarty blandar humor och allvar i en roman om kärlek, känslomässigt bagage och att ta sig vidare efter att ha förlorat den man älskar.

Objektsnr 628329075

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 17:40

Liane Moriaty 4 böcker! Superfint skick!

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

Tindra141

Stockholm, Sverige

5.0

Tindra141

Verifierad

Toppsäljare

868 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?