Beskrivning

Camilla Läckberg och Henrik Fexeus. BOX & KULT
Tredje boken i trilogin, "Mirage" finns redan!
2 Pocketböcker i mkt fint skick! Kult är lite sned i bindningen. Vikt 620 gram tillsammans!

Box 2021
Kult 2023

Camilla Läckberg är deckarmästaren vars böcker sålts i över 30 miljoner exemplar. Henrik Fexeus är prisbelönt mentalist och en av världens främsta experter på kroppsspråk och kommunikation. Tillsammans bildar de en oerhört stark, och kanske något oväntad, deckarduo. Vi träffade dem för att få svar på åtta snabba frågor som vi funderar över.
Vi längtar redan efter den tredje boken Mirage! Kan ni säga något om vad som väntar i den?
– Om Box var Vincents berättelse, så är Kult Minas. Och i Mirage kommer allting samman, på ett sätt som ingen nog väntar sig. Vår förhoppning är att läsarna kommer vilja läsa om hela trilogin efter att ha läst Mirage, och då se de första två delarna i ett helt nytt ljus. Det finns massor av saker gömda i de första två böckerna som får sin mening först i Mirage. Men mer än så säger vi inte.

Bokbeskrivning: Box
Intensiv spänning av nya författarduon Läckberg Fexeus – första delen i nagelbitande serie. När en kvinna hittas död i en låda som genomborrats av svärd står polisen frågande: Rör det sig om ett urspårat trolleritrick eller ett extremt brutalt mord? Mina Dabiri är polisinspektör vid Stockholmspolisen och tar hjälp av Vincent Walder, mentalist och expert på kroppsspråk och magi. De gör kopplingar till ett tidigare fall, och inser att de jagar en hänsynslös seriemördare som måste stoppas innan offren blir fler. Men Minas och Vincents kantiga personligheter ställer till det. Båda bär dessutom på mörka hemligheter. Deras förflutna tycks höra samman med det som sker och tempot skruvas upp alltmer. De behöver ligga steget före mördaren, lära känna vansinnet för att kunna stoppa det.

Kolla gärna in mina andra auktioner för samfrakt. Snabb leverans, skickar oftast dag efter betalning gjorts.

Objektsnr 631205786

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 20:16

Läckberg / Fexeus - BOX & KULT "Pocketböcker i fint skick"

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

tintin*68

NYBRO, Sverige

5.0

tintin*68

Verifierad

Toppsäljare

1 288 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?