Beskrivning

Arvet efter Arn av författaren Jan Guillou
Bok 4 av 3 i serien Arn Magnusson

Information:
ISBN: 9789164200037
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Skick:
Bra skick, enligt bilder.

Frakt:
Samfraktar gärna. Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta mig så korrigerar jag.

Baksidetext:

Med järnvilja fostrade Ingrid Ylva sina söner i en skoningslös tid där den starkares rätt var den enda lag som gällde. Att just en av hennes söner till slut skulle segra i maktkampen kunde inte ha förvånat någon. Men med en hänsynslöshet som till och med skrämde hans samtid krossade Birger Magnusson maffiaväldet för all framtid. De lagar han stiftade om hemfrid, kyrkofrid och kvinnofrid blev rikets norm för 600 år framåt.

Historien känner honom som Birger jarl, Stockholms grundare och det enade Sveriges skapare. Men sagan om Birger är mycket större än så. Han var en segrare som inte vek undan för moraliska eller praktiska hinder på sin väg från storman i Västra Götaland till riksgrundare.

Arvet efter Arn är en vacker och blodig riddarsaga där marken skälver under dundrande hästhovar och där bröllop blir ett lika viktigt maktmedel som svärdet. Det är också berättelsen om förlorad kärlek som en del av maktens höga pris.

Objektsnr 458739408

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Arvet efter Arn av Jan Guillou | Arn Magnusson | Inbunden

Pris

20 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

632 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?