Beskrivning

En historisk roman från 1983, "Den gula vinden" vilken är del 1 av 2, i serien om Krigsherren. Bokserien är författad av Malcolm Bosse och utgiven av Bonniers Grafiska Industrier AB.

Boken i sig är i bra begagnat skick med undantag av bokomslaget, vilket dessvärre har sett sina bästa dagar. Boken i sig syns på bild 4. Det enda andra som man kan anmärka på är några ytliga veck på de första 3-4 uppslagen och två stycken "hundöron". För exempel se sista bilden. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Baksidestext:
"Kina 1927 - ett land i kaos, härjat av banditer, hotat av inbördeskrig. Rivaliserande krigsherrar står inför den avgörande striden om makten i Mittens Rike. För att förverkliga sin dröm om ett enat och mäktigt Kina behöver den dynamiske general Tang både den tyske vapenhandlaren Luckner och den amerikanske äventyraren Embree. Men mest av allt, kanske mer än makten och äran, behöver han Vera, den vackra vitryska flyktingen."

Antal sidor: 415

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 627933287

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 10:08

Krigsherren del 1: Den gula vinden av Malcolm Bosse, historisk roman, läsa

Utropspris

|0 Bud

23 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen