Beskrivning

UTSEDD TILL EN AV ÅRETS BÄSTA BÖCKER AV THE GUARDIAN.

1944 Med ljudet av bomber som faller i bakgrunden, möts två främlingar bland ruinerna i en förfallen toskansk villa.

Ulysses Temper är en ung brittisk soldat. Evelyn Skinner är en medelålders konsthistoriker och möjligen spion. Hon har rest till Italien för att försöka rädda konstverk från krigets spillror och för att återuppleva sedan länge bortglömda minnen från sin egen ungdom. Evelyns tankar om livet planterar ett frö i Ulysses som kommer att forma hans liv under de kommande fyra decennierna.

Efter kriget återvänder Ulysses till London. I sin tillvaro bland excentriker och fyllbultar bär han med sig sin tid i Italien. När ett oväntat arv för honom tillbaka dit där allting började, vet Ulysses bättre än att fresta ödet, och han beslutar sig för att resa tillbaka till de toskanska kullarna.

Med vacker prosa, extraordinär ömhet och med en stor dos humor är Konsten att leva ett svepande porträtt av oförglömliga individer. Ett firande av skönhet och kärlek i alla dess former.

Sarah Winman är en brittisk författare och skådespelare (hon har bl.a. spelat i Morden i Midsomer och Foyle's War) som har skrivit flera prisbelönta och bästsäljande böcker. Hon föddes i Essex, England och bor nu i London. Hon studerade vid det prestigefyllda Webber Douglas Academy of Dramatic Art och har arbetat inom teater, television och film. Konsten att leva är hennes fjärde roman.

Skick: bra, begagnat skick. Se bilder för egen bedömning av skick.

Författare: Sarah Winman
Översättare: Nika Abiri
ISBN: 9789180376853
Format: Inbunden (Hardcover)
Språk: Svenska
Vikt: 636 gram
Förlag: Bokförlaget Nona
Antal sidor: 510 sidor
Dimensioner: 141 x 217 mm, Ryggbredd 40 mm
Utgivningsdatum: 2023-06-19

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (11)

Objektsnr 627653646

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KONSTEN ATT LEVA - SARAH WINMAN -INBUNDEN -UTSEDD TILL EN AV ÅRETS BÄSTA BÖCKER

Pris

159 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 304 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?