Beskrivning

Översatt av

Romanen SKABERFUGLEN er en prisvindende blanding af amerikansk historie, galoperende fri fantasi, hjerteskærende slaveberetning og hylende morsom dialog a la en moderne Mark Twain. SKABERFUGLEN et historien om den ti-årige slavedreng Henry "Lille Log" Shackleford og hans venskab med den excentriske hvide slaverimodstander John Brown.

Kansas, 1856. Oprøret mod slaveriet ulmer. Ti-årige Henry Shackleford går til hånde på sin slaveejers bar, Dutch Henry's Tavern.

"Mit mål i livet dengang var at pudse sko mens min far klippede hår, og proppe så meget majsbrød og ale ned i mit lille gab som muligt. Men da foråret kom, gik al snakken om en vis morderisk hvid bandit ved navn Gamle John Brown, en yankee østfra …”

Snart dukker den fandenivoldske John Brown op med Vorherre på sin side og skarpladte pistoler i bæltet. Efter et optrin mellem John Brown og Henrys slaveejer må Henry flygte ud af byen med sin "redningsmand" John Brown -som fejlagtigt tror Henry er en pige, og giver ham kælenavnet "Lille Løg". Den nu rædselsslagne Henry affinder sig med at skulle lade som om han er en pige, for at overleve. Men det har nu også sine fordele.

Hardback m/smudsomslag og NY - stadig pakket i plastic

Sendes med DAO (m/sporingsnummer) for 45,- DKK til adresse i DK

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628967471

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:50

SKABERFUGLEN af James McBride

Pris

91 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?