Beskrivning

Översatt av

Princeton, New Jersey, 1905.
Universitetets præsident, Woodrow Wilson, haster oprevet og nervesvækket af sted gennem det dunkle campusområde. Rygtet om en lynchning spreder sig, det samme gør rygterne om hans akademiske fjenders modstand. Men det er ingenting i forhold til det, byen vil komme til at opleve. Det er, som om der er kastet en forbandelse over stedet.

Uskyldige martres i drømme. Princetons elitefamilier rammes hårdt. Deres døtre begynder at forsvinde. Knap har en ung brud sagt ja ved alteret, før hun bliver forført og bortført af en farligt dragende mand, en farveløs europæisk prins som ligeså godt kunne være djævlen selv, og som spreder sin forbandelse over det privilegerede hvide samfund.

Da brudens bror imod alle odds beslutter sig for at finde hende, krydser han veje med nogle af Princetons største personligheder, fra den tidligere amerikanske præsident Grover Cleveland, den unge socialistiske idealist Upton Sinclair, den karismatiske Jack London til tidens mest berømte forfatter Mark Twain. Alle plages de af skæbnesvangre syner.

En monumental historisk roman af en af Amerikas helt store litterære stemmer, en alarmerende fortælling om besættelse, magt og nederlag i det tidlige 20. århundredes Princeton - skillevej for de magtfulde og de fortabte.

Hardback m/smudsomslag, 712 sider og som ny
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 626913354

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

DE FORBANDEDE af Joyce Carol Oates

Pris

76 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?